FAMILIETOERNOOI 2020

Gerard Doulaan 2 a
1399 ET Muiderberg

Aannameprocedure

Als je lid wilt worden moet je minimaal 4 jaar zijn op 1 oktober van het jaar dat je kan starten, of in groep 1 zitten.

Voor de allerjongsten (4-5 jaar) hebben we FUNKEY. Een combinatie van spelen en hockeyen. Elke zondagochtend.

De groep hierboven zijn de Benjamins. Zij zijn minimaal 6 jaar oud en trainen elke zondagochtend én woensdagmiddag.

Ook zij leren spelenderwijs hockeyen, maar worden wel voorbereid op het spelen van wedstrijdjes.

Voor alle andere leeftijden geldt: meld je aan, dan nemen we contact met je op en kunnen we in overleg bepalen in welk team je komt te spelen.

Aan het lidmaatschap zitten wel een paar verplichtingen vast. Logisch ook, want... de club dat ben jij.

Samen moeten we proberen de club draaiende te houden en dat lukt alleen als iedereen de handen uit de mouwen steekt.