Heeren L

Datum: za 10 - zo 18   17:00 - 20:00
Locatie: Clubhuis,Kunstgras MHC Weesp
Memo:
GROOT ONDERHOUD KUNSTGRAS (GESLOTEN)
Datum: ma 12 - di 13   08:00 - 18:00
Locatie: Waterveld Kocherbos
Memo: 2 dagen lang groot onderhoud aan ons waterveld. Expres tijdens de herfstvakantie zodat geen enkele training hoeft worden afgelast.
Wel jammer voor vakantiegangers die ff een potje willen hockeyen... Het waterveld is deze twee dagen gesloten.
Maar daarna kan het weer een jaar mee!
Dankjewel voor het regelen Frank Kalff
FOODSTOK & GLOW HOCKEY!
Datum: vr 23   18:00 - 23:00
FOODSTOK - ETEN OP DE CLUB  & GLOW HOCKEYEN VOOR JONG EN OUD
Wel eten, niet hockeyen? Ook leuk.
Verplaatst van maart naar oktober. (als dat toevallig wel mag tegen die tijd)
Algemene Leden Vergadering (ALV)
Datum: di 27   20:30 - 23:00
Locatie: Clubhuis
Memo: Het jaarlijkse hoogtepunt van ons verenigingsleven:  de Algemene Leden Vergadering.
Het bestuur legt verantwoording af en deelt de toekomstplannen. De penningmeester geeft inzicht in de cijfers van het afgelopen jaar, geeft toelichting op de begroting voor komend jaar en legt de vergadering het nieuwe contributievoorstel voor.
De kascommissie brengt verslag uit van haar grondige zoektocht naar oneffenheden in de cijfers, deelt bruikbare tips en spreekt vervolgens haar waardering uit voor de penningmeester.  Het bestuur stelt, doorgaans vrijwillig, een of meerdere functies ter beschikking. Deze functionarissen worden vervangen door jonge, energieke nieuwe bestuursleden. Leden brengen brandende kwesties ter tafel, en de avond wordt besloten met stichtelijk woord van erelid en supermol Bep Vos. Maar of dat dit jaar ook gaat gebeuren is de vraag. Bep is tegen die tijd 84 en wel een beetje klaar met dit soort bijeenkomsten. Dat snappen wij.
Ereleden, leden van verdiensten, senioren en (ouders van) jeugdleden verenigt u!
APRIL
D&E Kamp!
Datum: vr 23 - zo 25   17:00 - 13:30
Locatie: Clubhuis,Waterveld Kocherbos
Memo: Al jaren aan het begin van de herfstvakantie, nu door de corona verplaatst naar het eerste weekend van de meivakantie.
Dat zou kunnen betekenen: mooi weer dus nog meer leukigheid!
En nou maar hopen date tegen die tijd allemaal weer kan.
En.. dit is het laatste D&E Kamp dat georganiseerd wordt door chef Tim Bos & Crew dus het belooft sowieso een spektakel te worden.
Zó benieuwd wie Tim opvolgt...