AANLEG WATERVELD!

Overzicht van clubs

gegevens niet correct of heeft u aanvullingen? [email protected]

' A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Xenios   Adres Ringvaartdijk 21
Postcode 1066 DE
Plaats Amsterdam
Tel 020-6155862
Website www.xenios.nl
Afstand 35 km
Reistijd 30 min.
Velden 1 KG-Zand
2 KG-Water
1 KG-SemiWater
Kleuren Lichtblauw shirt met 1 vertikale grijze baan, grijze broek/rok, lichtblauwe kousen.
Route Per auto:

Vanuit Purmerend (A7-A8-A10 West), Amersfoort (A1, A10 Oost/Zuid), Utrecht (A2, A10 Zuid): Neem vanaf de A10 de A4 richting Den Haag. Neem afrit 1 (Sloten). Onderaan de afrit rechtsaf, bij rotonde rechtdoor. Bij de T-splitsing linksaf (Laan van Vlaanderen). Deze uitrijden tot stoplichten. Hier linksaf (Plesmanlaan). Deze weg uitrijden en vlak voor de brug over de ringvaart linksaf (Ringvaartdijk). Na 200 meter is de parkeerplaats.

Vanuit Leiden/Den Haag (A4): Neem afrit 1 (Sloten). Onderaan de afrit linksaf, bij rotonde rechtdoor. Bij de T-splitsing linksaf (Laan van Vlaanderen). Deze uitrijden tot stoplichten. Hier linksaf (Plesmanlaan). Deze weg uitrijden en vlak voor de brug over de ringvaart linksaf (Ringvaartdijk). Na 100 meter is de parkeerplaats. U kunt ook op de A4 afslaan naar Haarlem (A5) en dan richting Badhoevedorp/Amsterdam (A9). zie verder hieronder.

Vanuit Haarlem (A9): Neem afslag 7-Badhoevedorp en ga bij de rotonde rechtdoor. Volg het doorgaande verkeer en ga na het viaduct rechtsaf. Rijdt deze weg (Zeemanlaan) uit. Verkeerslichten rechtdoor (Burg. Amersfoordtlaan) tot aan de Ringvaart. Verkeerslichten rechtsaf. met de bocht mee links de brug over en direct rechtsaf (Ringvaartdijk). Na 200 meter is de parkeerplaats.

Vanuit Amsterdam-Hoofddorpplein:
Heemstedestraat volgen, gaat over in Plesmanlaan. Voor de brug over de Ringvaart linksaf. Hockeyvelden liggen na 200 meter aan de linkerkant.

Openbaar vervoer:

Bus 145 (Amsterdam Leidseplein- Nieuw Vennep):
Uitstappen bij halte De Molen van Sloten/Langsom. Lopen richting brug over de Ringvaart en vlak voor de brug linksaf (Ringvaartdijk). Na 200 meter ben je bij de club.

Tram 2 (Amsterdam CS-Hoofddorpplein- Sloten):
Uitstappen bij de eindhalte. Antwerpenbaan uitlopen, bij T-Splitsing linksaf (Langsom) en vlak voor de brug over de Ringvaart linksaf (Ringvaartdijk). Na 200 meter ben je bij de club. In totaal is dit ongeveer 10 minuten lopen.
Update 25-6-2019 5:04:41
Info In totaal 13 keer tegen gespeeld, waarvan 7 gewonnen, 1 gelijk en 5 verloren. Er werd in totaal 76 keer gescoord, waarvan 43 maal door MHC Muiderberg.

De laatste keer was op 24-1-2016:
Dames A - Xenios, score: 1 - 3 .