Handige links
Agenda
21-4 
Heeren L training
23-4 
Hockeydag met clinic
28-4 
Heeren L training
28-4 
Groninger Studs D1 -
5-5 
Heeren L training
12-5 
Heeren L training
19-5 
Heeren L training
 
Hele agenda

Contact
MHC Muiderberg
Gerard Doulaan 2 a
1399 ET Muiderberg

Let op: sommige thuiswedstrijden van MHC Muiderberg worden bij MHC Weesp gespeeld!

0294-264999
WEER WAT NIEUWS (4)
23-2-2017  | 
Zozo, was me het dagje wel op de piste vandaag. Of in de bioscoop met Ikea-na. Even de beentjes omhoog dan maar. Fijn hoor vakantie, kan ik even alles afvinken waar ik de afgelopen weken niet aan toe kwam. Daar gaat ie dan...

Eindelijk tijd om dat alcohol-certificaat te halen. Ga ik meteen even doen, hebben we dat gehad en het schijnt belangrijk te zijn voor de club. Vul jij 'm na mij even in, lieverd? Jawel, doe nou maar. En nu je toch staat, wil je me even bijvullen alsjeblieft? Fijn, dankje.

Nou ja, ben ik nóg vergeten dat feest van 3 maart in mijn agenda te zetten. Ga 't nu doen. Denk namelijk wel dat het te gek wordt met die Seventies-muziek. Ga jij eigenlijk ook duifje? Nou, gezelli!

Zeg, wanneer beginnen de kids ook alweer met trainen? Meteen na de vakantie zeg je? Goh, wat snel weer zeg. Wat zeg je snoepje? Ja, doe maar. Nee, schenk maar leeg, anders wordt ie zo Lidl.

En was er verder nog nieuws?

1. De toekomst

Afgelopen week was er opnieuw een gesprek tussen bestuursafvaardigingen van de voetbal- en hockeyclub. Alle neuzen staan dezelfde kant op. 
De komende week wordt het raamwerk van de verschillende modellen (De Negen Morgen en de Bredius) met de gemeente besproken. Ondertussen wordt aan beide zijden (gemeente en hockey/voetbal) hard doorgewerkt om alle details in te vullen. Zodra er een gefundeerd plan ligt, gaat dat uiteraard naar onze leden.  

2. Trainers kwamen samen

Eindelijk was ons clubhuis afgelopen week weer eens gevuld met hockeyers. De complete trainersstaf van de MHCM at een pizza en besprak de trainingsopbouw voor de tweede helft van het veldseizoen. Ook hier alle neuzen in dezelfde richting. De komende maanden wordt in blokken van een aantal opeenvolgende trainingen thematisch getraind. Een mooi streven om al die talenten verder te helpen in hun hockeyontwikkeling.

3. Klussendag

Het was een select gezelschap afgelopen zaterdag op ons cluppie. Bijna alle leden van de illustere Bep Vos-commissie werkten zich van 10 tot 18.00 uur de spreekwoordelijke ballen uit den broek. Onder de tevreden blik van De generaal Vos werden talloze klussen geklaard, met speciale aandacht voor de vloer die nu loopt (en danst) als een waterveld en de buitenbar die al flink vorm kreeg. Dat wordt een klassiekertje hoor, die bar. De klussende helden zijn van plan de komende tijd nog een paar lekkere buitenbanken in elkaar te timmeren. Voor de financiering van het materiaal maken we binnenkort een rondje langs de seniorenteams. Dit alles met het motto: Neem een bank voor je rekening.  

4. AB Feest - 4 maart

De dag na de Seventies-disco zal de muziek op z'n hardst gezegd anders klinken. De vloer is dan vrijgemaakt voor onze A&B jeugdleden die de winter afsluiten met een Après Ski feest!
Tijd: 20.30 - 00.30 in het clubhuis. Maximaal 1 introducé per persoon en € 5,- entree. Kaartjes te koop bij de aanvoerder van je team. 
Dat wordt een vet chille avond! Of zoiets.

Fijne week

Oh honey, fijn dit, samen die alcoholtest invullen. Weet je? Nu je toch weer gaat opstaan zo, doe mij dan nog maar een bodempje...
Kan ons 't schelen, tis vakantie!


Geef een Reactie

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren
Uitslagen
J6E1 Gooische Hockey Club JO9-geel 2-8
M3F1 Hockey Club Naarden MO8-10 7-17
M3F2 Hockeyclub SCHC MO8-Zwart 15-13
M6E1 Almeerse HC MO9-1 1-6
M6E2 SC Muiden MO9-2 4-1
M8E1 Huizer HC MO10-Groen 4-3
Social Media