Familietoernooi 2017
SLOT EVENEMENT WOODS
Bitje happen

16-5-2017 |
Het Nederlands dames hockeyelftal doet komende zomer één keer onze regio aan. Vrijdag 16 juni speelt Oranje bij ’t Spandersbosch een interland tegen Australie.
Het is de enige keer dat Oranje in de buurt speelt tijdens de voorbereidingstoernee op het EK, dat eind augustus in Amsterdam wordt gehouden.

16-5-2017 |
Beste (ere)leden en ouders van leden,
Sinds de laatste BALV buigen wij ons over de financiële en technische haalbaarheid voor de aanleg van een waterveld.

14-5-2017 |
Bij alle ingangen van het Kocherbos staat vanaf gisteren dit bord. Voelt best bijzonder dat dit nu 'gewoon' óns bos is. Toch?

Met dank aan Jiska, Joris en nog wat leden van de Bep Vos-commissie van wie ik nu ff de naam niet weet. Mooi werk!

17-4-2017 |
Mooier, leuker, beter, fijner, swingender en van alles-en-nog-wat-meer wordt het niet op ons te gekke cluppie! Wat een megafestijn was ook deze 17e Wakefield-Muiderberg ontmoeting. Een record van meer dan 150 deelnemers op, en rond één zandveld: het kan allemaal.

8-2-2017 |
Aan alle leden en ouders van onze jeugdleden,
Zoals wellicht bekend is het toezien op de alcoholwetgeving en de aandacht van de gemeente op dit punt voor onze club het laatste jaar enorm gestegen.